Ce inseamna termenul de Optimizare SEO?

Optimizare SEO este practica de a imbunatati promovarea unui site web, pentru a-i creste numarul de vizitatori pe care site-ul dumneavoastra ii primeste de la motoarele de cautare. Exista mai multe aspecte SEO, de la cuvintele din continutul paginii si pana la modul in care alte site-uri sunt legate de site-ul tau. Uneori SEO este o metoda de a te asigura ca site-ul tau este structurat intr-un mod in care motoarele de cautare pot sa il inteleaga.

Prin optimizare SEO nu este vorba doar de realizarea unui site compatibil si prietenos cu motoarele de cautare. Este vorba de a face site-ul tau mai bun pentru vizitatorii si potentialii tai clienti. Noi credem ca aceste principii merg mana in mana.

Acest ghid este conceput pentru a descrie toti pasii pentru o optimizare SEO eficienta si corecta, de la gasirea termenilor si a cuvintelor cheie care genereaza trafic catre site-ul dumneavoastra si pana la a il face prietenos si compatibil cu motoarele de cautare si a creea legaturi si realizarea de valori unice ale site-ului. Daca sunteti confuz despre aceste lucruri sau nu esti sigur, noi suntem aici pentru a te ajuta.

De ce are site-ul meu nevoie de optimizare SEO?seo banner

Majoritatea traficului web este condus de principalele motoare de cautare, comerciale Google ,Bing , și Yahoo! . Desi retelele sociale, mass-media pot genera vizite catre site-ul dvs., motoarele de cautare sunt principala metoda de navigatie pentru majoritatea utilizatorilor de Internet. Acest lucru este valabil daca site-ul dvs. ofera continut, servicii, produse, informatii, sau orice altceva.

Cea mai mare parte din potentialii clienti, indiferent de domeniul de activitate sunt prezenti pe motoarele de cautare, zi de zi, cautand servicii sau alte site-uri pentru diferite interese.

Experienta a aratat ca traficul pe site provenit din motoarele de cautare poate fi  succesul unei companii. Traficul pentru un site web poate oferi publicitate, venituri, precum si expunerea in fata clientilor mai eficienta decat prin oricare alta metoda de promovare. Investitia in SEO poate avea o rata de succes exceptionala in comparatie cu alte tipuri de marketing si promovare.

 

De ce nu pot gasi motoarele de cautare site-ul meu fara SEO?

Motoarele de cautare sunt inteligente daurau inca nevoie de ajutor. Majoritatea motoarelor de cautare lucreaza intotdeauna pentru a imbunatati cautarea pe web si a returna rezultate mai bune utilizatorilor. Cu toate acestea exista o limita la care motoarele de cautare pot functiona. Chiar daca aveti o pagina cu foarte multi vizitatori si veti face o gresala SEO, site-ul dumneavoastra va pierde pozitiile fruntase, devenind un site greu de gasit.

Pentru a face continutul unui site disponibil in motoarele de cautare site-ul va avea nevoie de o optimizare SEO corecta, astfel companiile care apeleaza la firme care ofera serviciul profesional de optimziare SEO vor avea poztii bune de castigat.

 

Mar, 27, 2015

0

SHARE THIS